Něco nedefinovatelného

Něco nedefinovatelného

Anotace: * * *

I.

Utápěn ve víru dnešní nedobré doby
shazován a spalován podlými slovy
hrůzné přetvařovaní lidské zloby
kdo v dnešním světě mi pravdu poví

* * *

II.

třeba o tom, proč rodí se málo děti
proč umírají lidé hodní a čestní
proč pod stromem života válí se tolik smetí
proč nespravedlnost chudáky vězní

* * *

III.

nebo kdo dal světu řád a lidem dech
kdo sdílí s námi stránky duševní
z úst nebe cítím táhlý povzdech
že by i ono cítilo lidské vzrušení (?)
Autor Tomáš Přidal, 10.07.2010
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí