Horko je a tak mi lži

Horko je a tak mi lži

Anotace: Léto po zimě, trocha uvolnění, odevzdání..

Miluj mě a lži mi,
že jsme se už našli,
je horko a propukneme,
tvoje láva a můj sen.

Povídej mi o soutoku,
že jsme k sobě dopluli,
že jsi na mě čekal,
dvacettisíc roků.

Horko je, tak lži mi zkušeně,
lži mi pro sex, pro lásku,
ty jsem teď můj otákárek,
a já patřím k běláskům.
Autor cibulea, 10.07.2010
Přečteno 230x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí