Noční duha

Noční duha

Anotace: ...

procházel jsem se městem
občas se zastavil, povídal si a přemýšlel
nevěděl jsem nic
a vlastně všechno
omýtka padala z vlhkých zdí
a mě bylo tak nějak ouzko
pohádka a realita
pohádka a realita
nevim kam jsem spadl
a nebo jestli už stoupám
jen tak jsem seděl a koukal
povídal si s ostatními
nad městem byl opar smogu
mě od pusy šel kouř s cigarety
a všechno to bleděmodré a fialové
dávalo smysl
Autor Rasputin.m, 11.07.2010
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: tukiy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí