Po letech

Po letech

Anotace: :)

Lehce se rozjedu očima
jen lehce přejedu dav
člověk už pomalu nevnímá
civí a kouká jak vrah.

Lehce si promnu své obočí
pomalu protřu si vlasy
v davu se někdo otočí
vystoupí z té šedé masy.

Lehce se usměje, očima zdraví
těžko má paměť bojuje
tak jak se máš a co tvoje zdraví?
vzpomínka do hlavy putuje.

Celkem se daří a jak se máš ty?
pomalu hledám myšlenky
svět nějak ztěžknul tak jako rty
věty jsou povadlé milenky.

fráze a grimasy počasí v puse
těžko se s tím teď smiřuji
těžce se mluví, potí se ruce
slova mi jazyk šmirgluji.

kdysi to býval spolužák
kamarád do nepohody
nyní je z něho nuzný vrak
co pomalu vyjde schody

Čas už nás postříbřil
rozdal nám jizev
pomalu zapouzdřil
a zalil klišé.
Autor Ďábel sám, 11.07.2010
Přečteno 215x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, isisleo, KirstenSnipe, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí