Zátiší..

Zátiší..

Anotace: .. s růžemi

Zátiší s růžemi vpíjí se
v očích do slz, nic víc nevnímá
poklad když našel, snad byl jím sen
v němž z růží kolébku k snění má

proč s květy zrudl je záhadou
v provonělém lůžku do rána
zda ve dne bude mu náhradou
vzpomínka na ten sen, propraná

v bělidle snů - lázni sluneční
na denním světle vše jiné je
jeho se sny šňůra pupeční
své růže zná ..přes den mine je
Autor Petbab, 11.07.2010
Přečteno 248x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mišiačik, Sýkorka07, labuť, Bíša, Psavec, Jiná, stmivani.na.lepsi.casy, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekné...

13.08.2010 22:34:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí