Čajový prach

Čajový prach

Anotace: Když minulost je třeba zabít..

Sbírka: 2009 - ? Čajová truhlice

Když minulost je třeba zabít
a do života se vrátit
Přes sítko cedím lístky naděje
i přesto čajový prach dopadá na dno

Na dno černého kalíšku
z kterého sálá vůně dneška

Když minulost je třeba zabít
a do života se vrátit
Jemně piji doušky hořké jako vzpomínky
vzpomínky na loňské léto

Hořké
však jemné
Hořké
však opojné
Hořké
Autor Satha, 11.07.2010
Přečteno 586x
Tipy 14
Poslední tipující: Mbonita, dream in emptiness, Zasr. romantik, Psavec, Jiná, pamp_elka, Květka Š., Šerák, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí