Co můžu...?

Co můžu...?

Anotace: Básen ? Úvaha? Volání.

Co můžu dělat, když je mi úzko?

Cokoliv, třeba jen dýchat.
Napsat pár řádek zeleným inkoustem.
O jiném životě od přátel slýchat.

Vykouzlit sedmikrásku.
Oživit Cobaina
a věřit v opravdovou lásku.

Rozsvítit slunce a vidět hloubky,
přečíst si báseň bez konce.
Vzpomínat na Upírky zoubky.


Myslet na úsměv Víly,
počítat Hvězdy
jen lehce mávnout motýla křídly...

Cokoliv...Do nebe nakreslit osud Blázna...
Ale, co když jsem prázdná ???
Autor Akura, 11.07.2010
Přečteno 244x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Surya, Divoženka1, Eru Alonnar, Izza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

můžeš myslet na cokoliv
vše překřičí srdce které bolí

ST, proč ST protože to znám moc dobře

15.07.2010 00:56:00 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí