Rozluky

Rozluky

Anotace: ...

Říkám, že se mě to netýká
a je mi do breku.
Dost bylo slz, dost nářeků,
souhlasně kývá osika.
Mravenci staví stále znovu
z jehličí a kůry dům.
Z dřeva housle, z drátu strun
si svoji novou múzu kovu.
Jen slova, hudba, umění
mě potěší a nezmění v kamení.
Hrom zaburácí a pak se ztrácí.
Lásky a milování dozvuky,
ta píseň opuštění, odluky.
Jen jdi, já nevážu tě,
možná zní to krutě.
Vnitřní válka studená,
nejsem Trojská Helena,
nejsem ztracená a zvrácená.
Autor Inge, 11.07.2010
Přečteno 247x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Bíša, Psavec, hašlerka, 6thSun, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí moc..ST!

11.07.2010 14:18:00 | hašlerka

Ty jsi rozumná a hodná Inge:)).

11.07.2010 13:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí