tik ťak tik ťak tik ťak tik ťak tik ťak tik ťak

tik ťak tik ťak tik ťak tik ťak tik ťak tik ťak

Anotace: .

jsou věci, které nejdou změnit. Nejde vrátit čas.
to každej ví
ale...
Autor Jan D., 01.01.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tik, tik....zas o dvě vteřiny víc...a nic.
Byly hezké, četla jsem Tě.

01.01.2006 18:19:00 | Hanina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí