.....jenom tak ....

.....jenom tak ....

Anotace: slovo za slovem psalo se samo :-)

tam, kde jsem já, js i ty
tam, kde jsi ty, jsem i já
v poušti dní chytáš sny
doufáš v lásku kterou máš
běžím vdál a běžím sám
běžím sám a běžím vdál
proč zastavit mě někdo má?
proč blátem brodím se zcela sám?
kde ty sliby všechny jsou?
proč kacíři kráčejí tu za sebou?
proč v létě drží kouli sněhovou?
nemám peklo ani nebe nad sebou


dívám se vdál , dívám se sám
snídám sám a pár drobných ještě mám
bojím zítřejších se rán, odmítnutí dám,
snídám sám ve tmě příštích rán
pár slov tu v budoári ještě mám
jak říkal perry masena tchán
jsem tu a ne navždy
ale teď se hraje podle mně
hlídám všechny vraždy
nejsem v patře, nejsem na dně


nikdo neví kde jsou
nikdo neví kde jsem
jsem tajemný mason
jsem veřejný perry
nevím sám kam patřit mám
nevím sám jak zdravit mám
budu plavat v řece vaši
budu křičet v rozkoši
já jsem váš sen , váš dým
vzpomínka na váš rým
já jsem váš dým, váš sen
vy tu a já tu nejsem ............
Autor jarokurucz, 11.07.2010
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí