Nevinnost

Nevinnost

Anotace: ..............................

Nevinnost

Cítím jak mi mizíš v dáli
Vzpomínám na naše dětství
Jak radostně jsme si hráli

Tvé tělo změní se v prach
Ve své mysli vzpomínám
Že měla jsi ze smrti strach

Na ramenou nesu tíhu
Tíhu celé společnosti
V srdci zanechala jsi velkou rýhu
Teď nesu tvoje bílé kosti

Jsem jedním ze čtyř odpadlíků
Kteří vzdávají ti čest
Je to od nás gesto díků
Za naše činy přijde trest

Nikdy nevrátíš se mezi nás
Na rukou cítím tvoji krev
Já, a všichni srazili jsme ti vaz
Teď neseme tvoji rakev

Netušili jsme že se to stane
I když varování bylo dost
Přírodou je to však dané
A tak překročili jsme ten most

Ztratili jsme svoji dětskost
Tomu nelze zabránit
A objevili v tobě ženskost
Kterou rozhodla ses ubránit

My všichni bývali přáteli
Avšak odzvonilo dětským hrám
Stali se z nás dospělí
Vzepřela ses našim touhám

A my jsme tě zabili
Autor Jesper, 11.07.2010
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí