Hříšný

Hříšný

Anotace: zase jedna další ..

Sto roků samoty, kapičku jedu,
z vlákýnek prázdnoty plaché sny předu,
před sluncem postavím tisíc měst z ledu
nocí se brouzdám, den žít nesvedu.

tryská a prýští z nočních můr do dní,
slabost jež měla být už poslední,
chybí tu "fiat", chybí tu "shalom",
duše si zvyká na bolest, na lom.


jen nezůstat stát ...
Autor Hanzi, 11.07.2010
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Černý cigán z, Boudicca, rezina, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm..melodické, zvláštní, napjaté

11.07.2010 22:17:00 | KirstenSnipe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí