Milovat navždy ?

Milovat navždy ?

Anotace: .....

Sbírka: Hra se slovy

Budu Tě milovat navždy,
říkal jsi a já se tomu smála

Budu Tě milovat na vždy,
říkal jsi a já o to moc stála

Budu Tě milovat navždy,
říkal jsi, ale odešel.
I když si říkal: "Vím, že Tě miluju navždy",
ten samý den ses se mnou rezešel.

Doteď nevím, co z toho byla pravda,
co z toho milosrdná lež.
Snažila jsem se ti říct...,
vím v čem jsem dělala chyby já,
možná najednou nedokázala jsem mluvit Tvojí řečí,
ale teď už mám tak rozbolavělé srdce...

Už se nesměju větě : "Miluju Tě navždy",
ale dnes jsem Ti musela napsat,
vídat Tě jen občas, tohle mi nestačí,
takže BĚŽ, KDYŽ TO TAK CHCEŠ.
Autor KirstenSnipe, 11.07.2010
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, klinika, Viktorie Zvalová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná báseň

11.07.2010 20:53:00 | klinika

Bylo by to krásné,milovat a být milován nadoživotí.
Pak ti ale někdo řekne,"ty to nejsi"a jdeš.
Kruté,ale pravdivé.Jdeš a sama se s tím vyrovnáváš.Ale neboj,jde to.

11.07.2010 20:46:00 | Viktorie Zvalová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí