Naděje

Naděje

Anotace: ...naději a štěstí občas potřebujekaždý z nás

Sbírka: Hra se slovy

Na skleněné desce leží polonahá,
nesměle zkoumá svůj věrný obraz.
Myslí se, hloupá, že je to přítelkyně,
neví, že věrným obrazem je odraz.
Neví, že leží na písku, vápnu a vodě,
někdo ji tam položil v barevné shodě.

Někdo chtěl, aby zdobila jeho dům,
nikdo neví, že zámek patřil k jejím snům.
Nikdo neví, že stále čeká na tu chvíli,
kdy zvednou ji silné ruce,
kdy odnesou ji cizí stíny.
Autor KirstenSnipe, 11.07.2010
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Šerák, l'âme, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

12.07.2010 08:39:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí