*-_-*

*-_-*

Anotace: ...

Absence všeho rozumného
Bolest co tě ničí
Cit který se ti už příčí
Dojem že už ti je vše jedno
Extáze když se konečně něco podaří
Facka kdykoliv se realitě postavíš
Guny co tě pobaví
Hovna co ti ostatní říkají
Chcípáci co se roztaví
Imrvere nevyspaný
Jas co tě oslepí
Krev pořád teče a teče
Láska kterou marně pořád hledáš
Mysl kterou stejně neposloucháš
Nové zážitky co tě dojebou
Odříkání po kterých zešílíš
Pohyb co tě zabije
Rozum který postrádáš
Samota co máš tak rád
Ty tak strašně vzdálená
Úsměv co tě rozpláče
Vjemy tvoje inspirace
Wlci co tě zuby hladí
Xindl co se ti do cesty staví
Yogurt co je zkažený
Zrada měnící se v bolest
Autor JohnyD., 12.07.2010
Přečteno 248x
Tipy 17
Poslední tipující: Strixa, trhla.marketka, dream in emptiness, Slup, Eru Alonnar, jakubisko, Cassée Moteur, Niky88, Jiná, ewon
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

@ewon
nevadí, stačí že sis všiml ;)

@4LJFilip
děkuji :-[...

18.07.2010 00:30:00 | JohnyD.

libi se mi jak ty basne vzdy ukoncis...

18.07.2010 00:14:00 | 4LJFilip

a které písmenka to konkrétně jsou?? :)

15.07.2010 22:13:00 | JohnyD.

některá písmenka se mi líbí =)

15.07.2010 18:55:00 | dream in emptiness

tak tý abecedy jsem si všim tak u S, tolik k mýmu vnímání :-)

12.07.2010 16:39:00 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí