přání - otázky

přání - otázky

Anotace: -?-?-

Poznám tě?
a, - budu moct, s tebou mluvit?
zdráhám se,
bojím se lásku prožít..

Neznám sebe
a chci znát tebe
začas, možná, spadne nebe
a já, umřu bez sebe,
bez tebe-

cítím strach
a nevím jak dál,
nerozumím, žiju v otázkách -
tichý buřič vyprázdnil sál,
jak bez tebe dál?

Neznám sebe
a chci znát tebe,
začas, možná spadne nebe,
já umřu bez tebe, ty umřeš beze mne,
oba umřem bez sebe.. .

Staň se čarodějkou,
začaruj svět,
pohoď ramenem, ať bouře utichnou,
zastav čas na pár set let, oživ seschlý květ,
očaruj mne a staň se kněžnou mou,
začaruj mne láskou svou bezbřehou!

Ať umírá se VESELE! !
Autor Peaceter, 12.07.2010
Přečteno 204x
Tipy 3
Poslední tipující: Surya, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí