Solný sloup

Solný sloup

Anotace: zase jednou jsem se pěkně zklamala...

Je mi smutno, když mi nepíšeš celý den,
Proč vždy si musím vysnít jen svůj sen.
Přemýšlím, co asi děláš, jestli není něco špatně.
Vzpomínáš? Já vím, na všechno jen matně.

Chybíš mi a tobě je to snad jedno,
S tebou spadla jsem až na dno.
Jak je možné že to nevidíš?
Ty jen otočíš se a neslyšíš.

Volám na Tebe, prosím tě o pomoc,
Nechci tu být uvězněná celou noc.
Jenže Ty stojíš na místě jak solný sloup,
chápu, abys skočil, musel by ses zout.
Autor Sarinka318, 12.07.2010
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Boudicca, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu... poslední věta mě totálně dostala:D:D:D... paráda:)

12.07.2010 19:29:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí