Pouliční básnička bez veršů

Pouliční básnička bez veršů

Anotace: Básnička. Nejsou v ní verše.

Zase užmoulaná,
stojím na ulici,
zase čekám,
svět mě nechce, ty mě nechceš...

Sním si o svých bozích
a věřím svým iluzím
hraju si se stíny a někdy mám zoufalý strach.
Z toho, že zítřek bude úplně jiný,
z toho, že zítřek bude stejný,
z toho, že nebude.

Okolo kotníků
povlávají cáry mlhy.
Brzy půjdu domů,
najím se, vyspím, napíšu pár řádků.
Svět mě nechce, ty mě nechceš
aspoň že je dnešek.
Autor Emm, 12.07.2010
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Boudicca, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí