Fragment

Fragment

Anotace: ...

Utíkat nemohu - vím, že neunikneš
ty - neuniknu já
kamkoliv budeme se hnát do náruče oblohy
také vím, že tebe to nebolí

občas sám zaháním myšlenky křikem
některá slova jsem si zakázal
těžko lže se mi sobě samému
Autor GM, 12.07.2010
Přečteno 262x
Tipy 9
Poslední tipující: Ctěný pán, CULIKATÁ, Šerák, Mbonita, Dota Slunská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, člověk by sám sebe někdy tak hrozně moc rád obalamutil...

12.07.2010 21:15:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí