Po činu

Po činu

Anotace: Sexuální chlípnost, zvrhlost, vražda v erotickém filmu, „hraběcí“ apetit, dětské listování programem televize - Bezruč tyto vlastnosti markýzi Gerovi připisuje.

Já, máma, Pavlína, Petr

Máma Petrovi:

Já jsem to viděla
leželi čtyři na sobě
a on jí olizoval tvář!
- naivní smyslné požitky!
jako by o mně nevěděl!

(Petr odchází a
padá hvězda ocasatá)

Já mámě:

po pravdě
nebyl jsem při vědomí
byl jsem pudovým podvědomím
měl jsem opravdu chuť na chleba
proto jsem jí lízal tvář
ale ne nebyl jsem bez vědomí
viděl jsem tě
i když jsem nevěděl jestli ty mě vidíš nebo ne
potom jsem si to uvědomil a šel jsem dolů

Máma:

Není to nic neobvyklého
Petr mi vyprávěl, jak si k sobě brali i osm holek
a trhali jim podprsenky
učil se angličtinu a byl ředitelem školy v šesté třídě
ale víš, jak je agresivní, neuměl použít
ty své znalosti

Pavlína:

Ne nepřišlo mi to divné
ale nechápu proč odešel
klidně bych ho líbala
Autor ludmil, 12.07.2010
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí