Můžu, budu, jsem

Můžu, budu, jsem

Anotace: každý den jinak

Můžu být spolupracovníkem ďábla
i když s křížem na hrudi
autobiografickým románem
co tě nikdy neznudí

Budu melodií co ti hraje v hlavě
v nocích, kdy se špatně usíná
vtipem co proboří ledy
když nálada je mizivá

Můžu být zamknutými dveřmi
jako k těm dveřím tajný klíč
permanentkou na sezonu k stání
stejně tak jako lístkem pryč

Budu ti první letní bouřkou
i na noze závaží
pijákem co zůstane s tebou
i když už všichni zaplatí

Můžu být starým ohraným hitem
co se zas vrátil do módy
hladovým opelichaným vlkem
který plení tvoje zahrady

Budu tramvají v tvém městě
která tě vozí tam a zpět
kapitánskou páskou na tvé paži
se kterou chtěl jsi dobýt svět.

Můžu být vzpomínkou na dětská léta
stejně tak daní za úspěch
kyslíkovou bombou co se hodí
když dochází Ti dech

Jsem vším čím jsi byl
a co jsi posbíral na cestách
motor co Tě drží na nohou
a vše co v sobě máš.
Autor Fiktivně, 13.07.2010
Přečteno 263x
Tipy 17
Poslední tipující: Robin Marnolli, tato22, Dota Slunská, TetaKazi, Denael, CRASH, susana načeva, jedam, carodejka, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní kousek.

09.02.2013 08:18:20 | Robin Marnolli

Skoro jako písňovej text.

03.02.2011 14:06:00 | Dota Slunská

Hezké, ano každý den k nám přichází s jinou tváří.

26.07.2010 00:50:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí