Neslyšitelné

Neslyšitelné

Anotace: *** ** *

Odřezky snů
hromadí Snění
v přílivu ticha
za pouhý nádech
***
přísliby snů
šeptají euforii
ztracených slůvek
honbou za neskutečnem
**
skutečná touha
po ztichlých schůdcích
dostavuje se
v záblesku pavučiny
*
oční víčka hrají
píseň na slepotu
žebravé výčitky
rozpadajícího utrpení
bijí do průčelí hlav
Autor Tomáš Přidal, 13.07.2010
Přečteno 252x
Tipy 13
Poslední tipující: jitka.svobodova, Psavec, Jiná, labuť, L. Šebestián Borský, Kars, Skalsky Pavel, Květka Š., WAYWARD, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí