Calypso..

Calypso..

Anotace: .. tanec

Z měsíce Calypso puls rytmů tropical
Saturn na vědomí netečně bere
sběratelskou vášeň prý si tím odpykal
má nejvíc měsíců, se nepopere

s šílenci, jež pořád calypso tančí
povrch mu srovnali jak nejlíp mohli
reflexní albedo patama glančí
ač rohlík ze skal víc nezaokrouhlí

ať už je jaký je, parket se svítí
na osm dob vlna těl střídá kroky
ach, to je prima, máš ve vlasech kvítí
v sytosti barev.. v těch sukních.. tvý boky
Autor Petbab, 13.07.2010
Přečteno 227x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, Psavec, hašlerka, Jiná, labuť, Květka Š., WAYWARD, Mbonita, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a pěkné..moc.

13.07.2010 09:45:00 | Květka Š.

tvé náměty inspirované tancem jsou úžasné
ST

13.07.2010 08:58:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí