Zrození

Zrození

Rodí se nový tvor
bez duše, bez svědomí
V srdci pouze vzdor

Rodí se nová bestie
pro nové začátky, staré konce
Starého mazlíčka zabije

Rodí se nový spasitel
mé jáství
jak to mohl dopustit, velevážený Stvořitel?!
Autor Satha, 13.07.2010
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

záhadou zůstává, co vlastně je a co není tajemství

13.07.2010 10:54:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí