Škrtnutí sirkou

Škrtnutí sirkou

Anotace: Haha...

Škrtnutí sirkou!
Tiché zasyčení a ohlušující rána.
Výbuch!

Už zase... ohňostroje, které nikdo nevidí.
Rachejtle mi vybuchují v duši,
prskavky si hrají v mé hlavě
oheň mě palí na konečcích prstů.

Hořím!
Copak to nevidíte? Zavolejte někdo hasiče!
Aha. Vy také hoříte.
Autor Emm, 13.07.2010
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí