Výročí pohádky

Výročí pohádky

Anotace: tam, kde bylo krásně..

Chci zas utíkat po rozpáleným písku
a ponořit se do zvlněnýho moře,
cítit zas tu sílu pevnýho stisku,
chci volně dýchat ve tvé opoře.

Vpíjet se do dáli, kde slunce zapadá,
usínat u bójek otvírajíc neznáma,
uvolnění, kdy snad delfín do duše se vkrádá,
chci zas nemít ten pocit, že jsem tu sama.

Chci zas ochutnávat čokoládový svět,
chci toho velblouda a ten keř s růžemi,
vnímat jak paprsek rozevírá květ,
s těmi tak vzácnými chvílemi
nepotřebovala jsem slova skládat do vět,
to jen teď mohu jen
chabě snít s mušlemi.

To jen kdyby bylo víc prachů,
však to není mé přání,
třeba bych nebyla taková,
třeba bych nepodléhala psaní..

..a to je přece
jedna z těch 4 nejkrásnějších věcí,
co mě za život může potkat,

ne?
Autor Jiná, 13.07.2010
Přečteno 374x
Tipy 12
Poslední tipující: Květka Š., JohnyD., Lota, Psavec, CULIKATÁ, labuť, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to se ti povedlo,hezké.
St.

14.07.2010 19:51:00 | Květka Š.

Hezká.

13.07.2010 19:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí