Obvaž rány

Obvaž rány

Anotace: ...

Jen ve snách nepolíbený
životní proměny
tvoje slečny
hlad neskutečný
odrazy, obrazy
co tě zamrazí
rozepni halenky
odvaž své myšlenky
paštika lahůdková
se do výstřihu schová
hodně jsme se hádali
dívky lkaly, plakaly
a muži, ti se porvali
Autor Inge, 13.07.2010
Přečteno 230x
Tipy 9
Poslední tipující: zelená víla, Psavec, WAYWARD, poustevník Jirka, Mbonita, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí