Naděje umírá poslední

Naděje umírá poslední

Anotace: ...

Ach, ženy, ta naše stvoření
ty naše touhy vedeny vpřed
Ach, muži, jsme pro vás stvořeni
vedou nás chtíče míti vás hned

Ani já, mlád, nejsem výjimkou
žena je pro mne nebeský dar
bohužel veden pod jednou podmínkou
na níž mne potkává nejeden zmar

Snaha se cení, k čemu však je
když se ti klacky pod nohy hází
jen tě na bedra horká voda poleje
to je ta láska na citlivé bázi

Život je boj, a prohrou to nekončí
i po ni je ještě kus práce
dokud se naděje s vírou nerozloučí
pak neříkej slova jako života zrádce

neboť naděje umírá poslední..
Autor Estan, 13.07.2010
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: Richard Ježek, Doradan, CULIKATÁ, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TVÁ DUŠE JE PROSVÍCENA NEČÍM TAK KŘEHKÝM A ČISTÝM.

06.12.2017 13:56:16 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí