Vlčí nevinnost

Vlčí nevinnost

Anotace: ...žárlivost,láska... jsou to pudy? něco čím se lišíme od všech ostatních tvorů, jen ve schopnosti je ovládat?

Jako vlčí volání, jako vlčí hlad

jako drápů ostří, pohled chtíče snad

jako hlasy krve, jako noční běh

jako ticho hluboké, jen slyšet vlastní dech

jako výkřik hrůzy, bezdůvodný běs

jak štvanice krvavá, kde hluboký je les

jako bolest v údech, ostrá, pichlavá

jako lehnout na mech, chladit místa bolavá

jako oči znavené, jako v těle jed

jako sousto ztrávené, co vyvrátit jde hned

...jako srdce schvácené, jako pohled zpět.
Autor Reason, 14.07.2010
Přečteno 246x
Tipy 14
Poslední tipující: mida, zelená víla, Psavec, labuť, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí