S nadhledem

S nadhledem

Anotace: ... co nesvedem ...

Kdo není lásky hoden?
Bez postavení, nevýznamný rodem.
Tak pročs ho milovala,
když podmínky jsi dobře znala?
Je bez významu, bez prostředků
a na talíři prázdno k snědku.
Není to krasavec, méně než ty umí...
Mé srdce v jeho duši šumí.
Ač svět má jiná přikázání
než chudobu a v botech slámy,
já v nás dva zcela uvěřila
a teď jsem ze dvou sama zbyla.
Už vím, kdo není lásky hoden,
kdo srdce pojišťuje kódem,
kdo z lásky mívá strach a jí se děsí,
kdo nemá zájem vědět, kde jsi.
Bez záruky jsem milovala
a teď jsem silná jako skála.
Odpovědi se nikdy nedočkala.
Autor Inge, 14.07.2010
Přečteno 218x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, mida, 6thSun, CULIKATÁ, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jsi silná a to je dobře.St.

14.07.2010 20:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí