Jak se rodí spisovatel

Jak se rodí spisovatel

Anotace: Based On A True Story.

Jak se rodí spisovatel?
V duši.
A na cestách.
V hluboké džungli slov a vět.

Jak se rodí spisovatel?
V rychlosti světla.
Při šílené jízdě na kole s větrem ve vlasech.
A taky o samotě.
Autor Marek Lučin, 14.07.2010
Přečteno 213x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí