To nejcennější

To nejcennější

Anotace: ...nejsou peníze, kdepak

přišla jsem
o to nejcennější,
říká bezradně žena
a lomí rukama
. . .

myslím, že ne,
když to říkáte, odporuji
protože život
je to nejcennější,
co každý má
a Vy živa jste
. . .

ale jak dlouho,
ptá se jako
kdybych byl věštec,
jako bych to četl
v jejích očích
. . .

víte, s tím si
nelamte hlavu,
ale dám Vám
radu cennější
než zlaté cihly
. . .

užívejte každého
mrknutí oka,
nikdy nevíte,
kdy může být Vaše poslední
. . .

kdy usnete
spánkem Věčnosti
. . .

nashledanou
..

žena se za mnou dívá
jako bych byl
svaté zjevení
.

a já jsem pouze člověk,
který se smrti nebojí
.

a nestydím se za to
Autor Tomáš Přidal, 15.07.2010
Přečteno 276x
Tipy 16
Poslední tipující: Judita, jitka.svobodova, Javavia, Jiná, Zefi, CULIKATÁ, Niky88, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsané,,,a je v tom velký kus pravdy:-))

15.07.2010 21:55:00 | Javavia

Mně se líbí-život je opravdu to nejcennější-pro mě především,život našich dětí.

15.07.2010 09:07:00 | CULIKATÁ

zjevení ano, svaté ani omylem, připomínat smrt a nikomu nepomoct - proč to děláš? Asi aby bylo proč zoufat

15.07.2010 08:08:00 | zoufalec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí