Madison..

Madison..

Anotace: .. tančit

Madison s cowboyi tančit ve vedru
nejsem holt zvyklý
´shuffle off to Buffalo´ zvuky ve větru
z prérie unikly

podupy s výkopy nohou v přemíře
prostoty rázné
takhle jsou v countryside slyšet co nejšíře
chvění podmázne

pohyb těl, mužskej či ženská, vše berem
do line dance s ´called steps´
s proslulých westernů pravým odérem
sžít se.. jak prosté!
Autor Petbab, 15.07.2010
Přečteno 305x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Indigo, jedam, hašlerka, Psavec, Mbonita, labuť, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné..

15.07.2010 10:51:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí