Fotbalista

Fotbalista

Anotace: Psáno pod vlivem Mistrovství světa ve fotbale:D

Řekls, že jsem malý kuře,
žes měl vědět hned,
kolik je tý noční můře,
kolik je mi let.
Že prej bys mě nechtěl líbat
- a to ani na rty,
kdybych dřív, než začnem snídat,
vyložila karty.
Na oplátku zas ti svěřím,
já si byla jistá,
už jak jsi mě táhnul k dvěřím,
že jsi hokejista.
Vzteky mě teď ruce zebou,
fotbal jsem fakt nečekala,
vědět to, tak bych se s tebou
ani na rty nelíbala.
Autor trhla.marketka, 16.07.2010
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., klinika, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji :)

30.07.2010 00:57:00 | trhla.marketka

:-) vtipná ..líbí

16.07.2010 08:33:00 | Sweet KiWi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí