Sázka o život

Sázka o život

Anotace: ve víru myšlenek

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Mít tak trochu rajského plynu
začnu se smát jako šílená
Snadno se stanu obětí hrdelního zločinu
nebo se ze mne stane opice cvičená

Sny táhnu za sebou na provázku
jako zaprášeného kačera
Snadno prohraji i tuto sázku
sázku o život - zdechla naděje - veškerá
Autor Satha, 16.07.2010
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubino 2, CULIKATÁ, Květka Š., klinika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí