Špína na duši

Špína na duši

Anotace: . . .

Sbírka: On

Jako prach mezi parkety
jako psí chlupy z deky
pach bytu mojí pratety
jak ze žaludku léky

jako plíseň na chlebu
jako z bedly červíci
jako Romové z Chebu
jako vrásky na líci

těžko dá se odstranit to, co mě tíží

Na srdci tuny závaží
divím se, že vůbec bije

Když Bůh vyschlou půdu nesvlaží,
úroda rychle hnije...
Autor K.k.k.Kajluška, 16.07.2010
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí