Bez názvu

Bez názvu

Anotace: není to ono

Bez názvu

Ticho nese nekonečno
Na křídlech věčné zkázy

Mezi stromy se plíží věčnost
Zakletá do momentu

Vše je determinizováno
A metamorfózy jsou nepřípustné

Svět je zaklet ve svém oběhu
Kolem prázdné hvězdy zpěvu

Oči ztrácejí svůj lesk
A prach z věčnosti je překrývá

Napříč celým universem
Ozvěnou se nese ticho
Na křídlech jediného vzdechu

Vítr našeptává co se stane
A že se nelže vzepřít

Všemu je předurčeno zúčastnit se své role
Dřív než nekonečno na křídlech zkázy dostihne nás
Autor Jesper, 16.07.2010
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí