...

...

Anotace: 29. 6. 2010, 8. 7. 2010, 16. 7. 2010

Sbírka: K rukám L. K., J. J. v. r.

Chtěl bych Ti vyprávět o svém splínu,
však neměj z toho žádný strach.
Těžko Ti za něj můžu klást vinu,
i Ty jsi jen jednou z malých misek vah:

Samota vchází zavřeným oknem,
další černý listopad, ve kterém zmoknem.
Samota je, když Ti píšu po nocích vzkazy:
spolu jsme nazí ale sami zase nazí.

Samota bují přes zavřené oči,
je to divoké zvíře připravené skočit.
Vzdálená hodina, co mi v uších sténá,
samota je seznam a v něm naše jména...

Chtěl bych Ti vyprávět o svém splínu,
však nebuď z toho smutná.
Prostě jen zase vyžírám hlínu,
prostě jako mi to chutná.
Autor Zbyting, 16.07.2010
Přečteno 434x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, ta.cupka., pamp_elka, Kubino 2, Mraveneček, Kapka, HarryHH, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako! B-)

18.07.2010 19:42:00 | Zbyting

pěkně napsáno.

17.07.2010 19:10:00 | pamp_elka

.

Samota je smutek pro dva
bez nápovědy v tajence
samota je jako vdova
co pučuje si život ... na věnce ...

..

16.07.2010 17:07:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí