Chodec

Chodec

Anotace: ...chodí chodníkem

Každodenně
potkávám na ulici
spoustu lidí,
kteří mají
různá náboženská vyznání,
jakožto i sexuální orientaci,
mají různou duši
a různé tváře
andělů a ďáblů,
nymf a krakenů,
neujde mi jejich
politický postoj,
který prosazují
pohyby těl s
ustavičně zamyšleným
výrazem,
různě se oblékají,
hrají v barvách,
já jsem jenom chodec,
který si kráčí svým
vyšlapaným chodníčkem
a drží se pravidla:
Nic nevidím,
nic neslyším.

***

Jsem jenom pouhý
toulavý chodec
v lidském mraveništi.

**

Pospíchám za svojí královnou,
které budu za chůze vyprávět,
co šeptaly
spáry v chodníku
před naším domem

*

a chůze mi prospívá
Autor Tomáš Přidal, 17.07.2010
Přečteno 281x
Tipy 22
Poslední tipující: Dygi, Kars, Judita, Psavec, Strixa, Mbonita, jitka.svobodova, Jiná, Květka Š., Niky88, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejen ta chůze je skvělá;)

17.07.2010 17:52:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí