..jen tak tam stát..

..jen tak tam stát..

Anotace: koment na WAYWARDovu báseň "Nic víc si neber"

Stoupnout si na židli a ruce rozpažené
Jen tak tam stát a sám sebe dát věnem
a bez oprátky naslouchat tichu, co čas dál žene

Stoupnou si na židli a dlaně v šíři paží
Jen tak tam stát a nechat je, ať váží
všechna svá proti pro k nebesům se svou tváří

Stoupnout si na židli a zaklonit svou šíji
Jen tak tam stát, pod Svatou Terezií
kříž cítit na čele. A očištěn dál vyjít…
Autor šuměnka, 17.07.2010
Přečteno 308x
Tipy 27
Poslední tipující: enigman, Bíša, hašlerka, Bean, casla, Žqáry, Mbonita, malá slečna, Kubino 2, Javavia, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stoupnou si na židli a řvát přitom smíchy..
myslet na ty věci..co nás spojovali..(hříchy)
a přitom si vzpomenout i na ten rozbitej otoman :))

18.07.2010 19:28:00 | Bean

takovéto komenty ty tedy umíš..skvěle
ST

17.07.2010 19:42:00 | Mbonita

Příjemá báseň:-))

17.07.2010 12:44:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí