Otazníky

Otazníky

Anotace: Když neznáte odpovědi...

Proč
se svět najednou točí zády?
Proč
časem přicházejí pády?
Okno – jen síť částic mezi prostředím
brzy tě asi postřelím.
Proč pátek po pátku stíhá
mě stín podivný.
Proč den po noci mívá
splín tajemný.
Markétka ztrácí se v dálce.
Na těle pár doteků – toď vše co zbylo.
A jaké to celé bylo?
Rok – vždyť co to znamená.
Hloubka výškou zmatená.
Člověk zřejmě musí narazit,
sny své si pokazit.
Vždyť co na tom záleží,
komu mé srdce náleží.
Kdy opět jeden druhému blíž?
Autor Mak, 17.07.2010
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí