šílenost života

šílenost života

Anotace: :D :D :(

Prý že jsem šílená
a co má být

tam kde je světlo
hledám stín
a kde pláč
zas smích
hledám sny v odpověď
při nocích probdělích

a co že se neučim
deset hodim denně
nekouřím, nefetuju
tak mě nechte
občes trochu alkoholu pít
nemusím být
nadosmrti anděl

tak Vás prosím
pochopte
chci proště jen žít!
Autor elfik0024, 17.07.2010
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí