Splynutí

Splynutí

Anotace: optimismus vlil se mi do žil?

Sbírka: 2010 Snění?

Jak dny plynou
začínám věřit v pohádkové bytosti
Staré sny hynou
pro nové

Budeš můj princ ve zlaté zbroji?
Budeš můj čaroděj s pouťovou růží v klopě?
Budeš můj? A budu já patřit tobě?

Jak dny plynou
začínám snít tak jako kdysi
Snad noční můry mne oklikou minou
ošálím je vůní tvé šíje
Autor Satha, 18.07.2010
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, Petbab, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí