Ty čekáš...

Ty čekáš...

Anotace: ...i tam to může dospět :-( / :-) ?

Ty čekáš v rouše Evině,
až po rumech a po víně
ti řeknu skorem nevinně:
"Jó, holka, vždyť to znáš"

Ty čekáš, až se okotím
a navzdory svým souchotím
do alba si tě vyfotím.
Ten nápad rychle smaž.

No vždyť mě znáš,
moc dobře znáš.

R: A tak mě líbej,
nic líp už neumím.
Proto tě líbám,
ať jen tak nečumim.
A ty jsi ráda,
že aspoň v tom ti rozumím.

Snad nevíš, co jsem za ksindla,
když nechci, cos mi nabídla.
Já raději než povidla
na chlebu si tě sním

Až upleteš mi oprátku
a já sám sobě pozpátku
si bosou nohou do zadku
kopanec uštědřím,

pochopíš, vím,
to dobře vím.

R: A tak mě líbej...
Autor ukume, 18.07.2010
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí