konejšivý sníh

konejšivý sníh

Anotace: ...

Pohled chladnější než led
topím se ve vlnách oceánu
falešný úsměv
jemuž nelze porozumět
však sladší než je med
a obejmutí stejně chladné
jako obejmutí ranní mlhy
postrádám v dotecích vášeň a něhu
jeho dotek rovná se dotykům sněhu
však sníh aspoň konejší
zlomené srdce
někdy i sníh roztaje srdce
Autor elfik0024, 18.07.2010
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí