Píchla Duše

Píchla Duše

Anotace: každý lepí..

Vůně kávy ve tváři
Přivřená víčka
Melodie a lesknoucí se pasáže

Rudé rty,nové znaky
Tři květy v dlaních, co kouzlí zázraky
A slabost pro barevné nápisy či mraky

Věčně otrávený
Z mýdlové pěny
Zkouší tvé kroky

Tichý smích,když obtáčí ho fialovými pentlemi
Bez frustrace,náplast lepí
Přibližuje se víc,přes ostrost slov(a)

Uvnitř je doma,když chodí bosa
Nemluví,ale není němá..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 19.07.2010
Přečteno 250x
Tipy 7
Poslední tipující: Lady L, zelená víla, mida, Zefi, její alter ego, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a já jo ST! :)

19.07.2010 22:31:00 | mida

všichni nelepí, někdo si hned pořizuje novou

19.07.2010 11:53:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí