Naslouchej mi..

Naslouchej mi..

Anotace: ...

Uvázaná náplň smíchu
pouta slov psaných
dech bez slaných kapek
co slepit se dá..rozbíjí
kámen na hrudi
puká..srdce
trpce chutná pravda
krev stéká do snů
chutná po lásce
pod strom usedá vlahá krása
polibky rozsypané po těle
oči přivřené
nesmělé dny
Sny rozkvetlé, co voní
Tebou..
Naslouchej chvíli
kráse mého ticha,
slzám i pocitům
posledním snům..
polibkům
Káva rozcuchaná
plná hořkých okamžiků
Odkapavá..
A
Sladkost srdce zůstává
u dna
Stále neobjevená
Čeká..
zda ji někdo naslouchá
Autor Maranatha, 19.07.2010
Přečteno 323x
Tipy 14
Poslední tipující: Haminka, ta.cupka., hašlerka, Psavec, Gudula, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm,pěkné.

19.07.2010 11:20:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí