Člověk usíná

Člověk usíná

Anotace: Co všechno může přinést spánek

Člověk usíná
Dnes má se stát
Měsícem
Bubnovat
Bít do kastanět
a tančit na patách ohnivých mužů.

Člověk usíná
Dnes má se stát
Poutníkem
Vodu pít
Po vodě jít
Žehnat lidem
Zchudlým životem

Člověk usíná
Dnes má se stát
Jazykem
Svatých knih
Rozhrabat
Srdce co přetéká
Jiskrami
A sám se
Nespálit

Člověk usíná
Autor Kéž bych byl kytička, 19.07.2010
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Strixa, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pises dobre, zajimave...ale tahle mi moc nejede...

19.07.2010 11:05:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí