Morzeovka lásky?

Morzeovka lásky?

Anotace: Hledám..

Sbírka: 2010 Snění?

V rytmu úderů srdce
hledám vzkaz ukrytý v Morzeově vzkazu
V rytmu úderů srdce
nacházím zneklidňující otupění

V rytmu úderů srdce
hledám slova, která mi unikaly
V rytmu úderů srdce
nacházím touhu dotknout se tebe

V rytmu úderů srdce
hledám částečnou harmonii
V rytmu úderů srdce
nacházím tebe a tvůj smích
Autor Satha, 19.07.2010
Přečteno 478x
Tipy 9
Poslední tipující: francouzka, dream in emptiness, Doradan, Jiná, Zasr. romantik, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí