Hlavolam života

Hlavolam života

Anotace: Občas mívám strach... http://www.youtube.com/watch?v=6NzkXc-0G6c

Občas mívám strach,
že život bude jeden velký krach.
Jako domeček z karet
a pár zatoulaných cigaret.
Někdy mám pocit,že je všechno hra,
co nekončí a je zlá.
Vidím jak se všechno sype,
a slza v očích ta štípe.
Zmatená,v myšlenkách nejistá,
sedím a tupě zírám z okna dočista.
Všechno a nic,
a zbylo mi jen pár pohlednic.
Ještě snad v srdci vzpomínka,
vryla se a byla to jen vteřinka.
Kudy z toho kruhu ven?
horší je to každým dnem.
Nevím co mám dělat,
kdo pomůže ? do novin dám inzerát...
Autor Kessi, 19.07.2010
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí